Graszoden laten leggen door het bedrijf Tuin en Gras!

Voor aankomende zomer wilde ik mijn achtertuin laten renoveren. Zodoende ben een eigen ontwerp gaan maken voor mijn achtertuin. Ikzelf vond het een goede idee graszoden laten leggen, hoezo graszoden laten leggen? Nou op deze manier kon ik mijn achtertuin een stuk groener maken. In dit gras kon ik dan bloemen en dergelijke gaan planten met als resultaat een prachtige groenen achtertuin met een terras. Op deze manier kon ik zomers optimaal gaan genieten van het heerlijke warm weer. Zodoende ben ik ook in aanraking gekomen met het bedrijf Tuin en Gras. Via het internet kwam ik namelijk in aanraking met Tuin en Gras. Op de website tuinengras.nl werd veel informatie over deze aanbieder weergeven.

Het bedrijf legt al jarenlang graszoden waardoor zij omschreven worden als een specialist. Naast informatie op de website wordt er ook een prachtig portfolio weergeven. Het portfolio en de weergeven informatie op de website hebben mij doen overhalen tot inhuren van dit bedrijf!

Graszoden laten leggen

Een goede keuze!

Achteraf gezien is het inhuren van dit bedrijf een goede keuze gebleken. Het personeel van Tuin en Gras arriveerde enkele dagen na contact bij mij thuis. Ik liet hun mijn ontwerp zien en aan de hand van mijn onderwerp heeft het personeel de graszoden geplaatst. Dankzij de snelle en goede service van dit personeel kon ik enkele dagen later al verder met het creëren van een terras in mijn achtertuin.

De graszoden zijn prachtig aangelegd en mijn tuin is nu al een stuk groenen. Ikzelf ben zeer tevreden over de geplaatst graszoden!

Tuin en Gras