Testgewichten huren voor onze kranen

Testgewichten huren doe je natuurlijk bij Gebr. Vermeer. Ik weet zeker dat er meerder bedrijven zijn die zeer tevreden zijn over de diensten die Gebr. Vermeer levert. Toch wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog dat vol staat met aanraders. Deze mag hier namelijk niet op ontbreken.

Enfin, eigenlijk maak ik al jaren gebruik van transportvervoer van dit bedrijf. Ook toen wij een hele verhuizing met het bedrijf hebben gedaan. Alles is werkelijk vlekkeloos verlopen en in een zeer snel tempo. Wij hebben nieuwe kranen waar wij dagelijks mee willen gaan werken. Echter moesten deze eerst bij ons worden gecontroleerd alvorens wij met onze dure artikelen aan het sjouwen gaan.

Testgewichten huren

Snel aan het werk

Om onze kranen te gaan uitproberen moesten wij testgewichten huren en het liefst zo snel mogelijk. Bij dit bedrijf hadden zij hier alle begrip voor en de volgende morgen kwam er een vriendelijke chauffeur aan de deur met de mededeling dat wij konden beginnen. Gelukkig is alles goed verlopen en hebben wij aan het einde van de dag een volle container naar de haven kunnen sturen. 

Het is prettig om een goed bedrijf achter de hand te hebben die je echt kunt vertrouwen. Hiermee bespaar je geld en een hoop tijd. Als bedrijf is dit dan ook zeer belangrijk evenals de diensten die goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf verdient daarom een groot compliment en nogmaals ik weet zeker dat meerder ondernemers het met mij eens zijn.

Testgewichten huren