Verstopping? Maak kennis met Riool Totaal Techniek

Is je riool plotseling verstopt? Last van lekkage? Riool Totaal Techniek helpt je er in een mum van tijd vanaf! Mijn broer had laatst namelijk een acute verstopping in het riool, waardoor zijn wc niet meer wilde doorlopen en dreigde te overstromen. Geen pretje op de zaterdagmorgen, maar gelukkig stonden de deskundige vakmensen al snel voor hem klaar om hem van zijn verstopping af te helpen. Omdat we uit een familie komen waarin we het liefst alles zelf oplossen was ik inmiddels ook al bij mijn broer gearriveerd om er eens naar te kijken. Eigenwijs als we zijn, dachten we het zelf wel te kunnen fixen.

riolering

Echter, niets bleek minder waar. We dachten dat het ‘gewoon’ een teveel aan papier was wat niet helemaal doorgespoeld moest zijn, maar dat was niet het geval en wat prutswerk met de ontstopper bleek niet te helpen. Dus toch maar professionele hulp ingeschakeld en, ja hoor. Het bleek een toiletblok te zijn die inclusief plastic hangertje in het riool terecht was gekomen en in een bocht was blijven hangen. Dat hadden we nooit zelf kunnen oplossen en dus waren we blij dat Riool Totaal Techniek al snel bij ons op de stoep stond.

Top service!

Via deze weg wil ik dit bedrijf dan ook hartelijk bedanken voor bewezen diensten en complimenteren met een uitstekende service waar andere bedrijven nog wat van kunnen leren. Het was immers weekend en er werden nieteens aparte voorrijkosten berekend. Kortom, mocht je ook last hebben van een verstopte wc, dan weet je waar je moet zijn!

loodgieter tilburg