Onze bierglazen bedrukken?

Sinds een kleine jaar ben ik de trotse eigenaar van een prachtig café in het centrum van de stad. Vanaf dag een loopt het als een trein en hier genieten we maar al te graag van. Bij andere ondernemers zie ik veel dat ze bierglazen bedrukken om het als reclame in te zetten. Persoonlijk vond ik het wel een erg leuk idee waardoor ik op het internet ben gaan zoeken in de hoop het te vinden. Nu dat ik niet in hetzelfde pad wil lopen als mijn collega’s in de straat wilde ik een andere manier zien te vinden om het toch bedrukt te krijgen.

25742_98311-2

Wat dat betreft is het internet ideaal wanneer je ergens naar op zoek bent. Hier kan je meer vinden als dat je zelf de stad in gaat om het te zoeken. Uiteindelijk ben ik beland op de website van Maxilia waar je met een gerust hart alles kan bestellen én te bedrukken. Ik was verkocht! 50803_1760

Direct besteld

Ik vind het wel belangrijk om van tevoren te weten hoe dat de kwaliteit is van de glazen alvorens ik bestellen zal. Dit omdat ik in het café afhankelijk ben van bierglazen, onze gasten die komen drinken bijna allemaal een biertje. Nu dat ik bij hun heb gezien dat bierglazen bedrukken geen enkel probleem is heb ik ervoor gekozen om ze toch nog te bestellen. Mocht het namelijk zo zijn dat het glaswerk niet van goede kwaliteit is kan ik altijd mijn eigen glazen weer gebruiken.