Verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven

In iedere branche heeft er wel een bedrijf mee te maken, verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven. Dit is zo aangezien veel bedrijven met materialen werken die over een betonplaat het beste vervoerd kunnen worden. Constar heeft een breed assortiment aan verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven, en dat is erg handig. Voor mijn bedrijf heb ik ook moeten kiezen uit verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven, en uiteindelijk heb ik gekozen voor de betonplaat zonder hoekrand, met stroeve toplaag. Ik vond de keuze uit de verschillende uitvoeringen betonplaten voor bedrijven erg lastig en daarom heb ik dan ook veel advies gevraagd aan de medewerkers van Constar. Ik heb uiteindelijk de beste keuze gemaakt en ik ben erg blij met het eindresultaat. Het is een stevige en veilige vloer en dat is precies wat ik nodig had.

constar beton 3

Betonplaten met hoekrand

Er is veel keuze binnen de betonplaten, waaronder de betonplaten met hoekranden. Dit is een oersterke betonplaat die met name in de industriële sector gebruikt wordt. Deze platen liggen dicht op elkaar maar zijn dankzij de hoekranden makkelijk te verwijderen en op nieuw te plaatsen. Dit komt doordat de hoekranden extra versteviging bieden waardoor de platen dus minder snel slijten en je ze dus vaak kan hergebruiken. Op tijdelijke locaties is dit erg handig en dus kiezen bouwbedrijven die ergens maar tijdelijk zijn vaak voor deze betonplaten. Door de extra versteviging van de hoekranden beperk je de afschrijving en vergroot je de restwaarde door de jaren heen enorm, erg handig dus. Deze platen zijn beschikbaar in verschillende maten.constar beton 2

constar logoBetonplaten zonder hoekrand

De betonplaten zonder hoekrand zijn ook erg populair. Deze betonplaten vinden hun bestemming met name in de agrarische sector, de bouw, en op buitenterreinen. Deze betonplaten zonder hoekrand kan je makkelijk plaatsen en ook weer verwijderen, erg handig dus. In de agrarische sector worden deze platen veel ingezet, maar dan wel met een stroeve toplaag. Deze stroeve toplaag maakt het er overheen lopen en vervoeren van mensen en dieren een stuk veiliger. Wanneer je bijvoorbeeld werkschoenen aan hebt en je loopt er met een hoge snelheid overheen wil je geen risico lopen om neer te vallen. Ook zijn deze platen beschikbaar met een gladde toplaag. Deze worden veel gebruikt op plekken waar met materialen veel gelopen wordt. Ook voor deze platen geldt dat ze makkelijk te vervoeren zijn en dat is natuurlijk ideaal.Wanneer je ze voor tijdelijk gebruik in wil zetten kan ook dit dus prima.

constar beton

Hoge kwaliteit, voor een lage prijs

Het lijkt onmogelijk dat er een hoge kwaliteit betonplaten of blokken geleverd wordt, voor de laagste prijs. Dit is zeker mogelijk, en waar. Hoe dit kan is erg makkelijk uit te leggen. Het is namelijk zo dat de betonplaten door Constar gefabriceerd worden, en ook verkocht. Zo is er dus geen tussenpersoon in het spel, en betaal je dus nooit teveel. Ik denk zeker dat hier wat voor te zeggen valt, aangezien het een stuk minder commercieel is allemaal én je bent goedkoper uit. Ik vind het een goed bedrijf.