Bouwkundige keuring Eindhoven

Keuring

Bij ons in het winkelcentrum staat een redelijk oud pand leeg. Ik zit er al een tijdje over na te denken om dit pand te kopen en om het vervolgens om te bouwen tot een lekkere en zeer gezellige bistro in hartje Eindhoven. Het pand is erg mooi om te zien, maar omdat het al vrij oud is vind ik het maar riskant om er zomaar een hele smak geld tegenaan te gooien. Het pand ziet er van binnen zeer goed uit maar aan de buitenkant kan wel het een en ander gedaan worden. Daarnaast kun je ook niet door de muren heen kijken, om te zien hoe het fundament er daar uitziet.

Ik vind het erg spannend, ik ben al een keer naar het pand gaan kijken en het pand voldeed aan al mijn wensen. Voordat ik de verkoop van het pand door zet wil ik er eens door een specialist naar laten kijken. Nogmaals, het gaat dus om een bouwkundige keuring voor een pand in Eindhoven. Het is dus van belang dat degene die het pand gaat keuren veel ervaring heeft met panden uit Eindhoven. Elke stad bouwt zijn huizen op een andere manier, iemand die uit Eindhoven komt weet het beste hoe de huizen hier gebouwd worden. Ik zou het daarom ook fijn vinden als degene die het pand gaat controleren uit Eindhoven of omgeving komt.

Als iemand voor mij de bouwkundige keuring in Eindhoven zou kunnen uitvoeren zou ik graag contact met u op willen nemen, zodat we gezamenlijk een keer naar het pand kunnen kijken.

Eindhoven