Betonblokken gekocht

betonblokkenEen aantal jaar geleden heb ik een eigen bedrijf opgestart in online marketing. Aangezien ik bepaalde groepen van elkaar wil scheiden heb ik scheidingswanden laten plaatsen van Betonblokken. Uiteraard is dat niet gemakkelijk. Het is namelijk ontzettend veel werk. Allereerste ben ik gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal websites te hebben bezocht, kon ik niet vinden waar ik naar opzoek was. De volgende dag heb ik aan een goede kameraad van mij gevraagd of hij eventueel een goed adres kent. Hij vertelde tegen mij dat ik eens moest gaan kijken op de website van Constar. Een gigantisch bedrijf met een gigantisch assortiment. Als het om beton gaat hebben ze het. Je kunt het echt zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

Professioneel bedrijf

Je kan aan alles merken dat het een professioneel bedrijf is. Zo leveren ze aan diverse grote partijen als, de Efteling en van der Valk. Dat zijn zeker niet de kleinste bedrijven. Daarnaast heeft het bedrijf een professionele website waarin alles duidelijk wordt gemaakt. Alles staat super overzichtelijk. Zo heeft elk product een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt. Op deze manier voorkomen ze ook veel onnodige telefoontjes!

Een offerte aangevraagdmulti block

Op de website staat het telefoonnummer vermeld van het Constar. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en alles uitgelegd. Ik werd erg prettig en professioneel te woord gestaan. Zo werd er aandachtig geluisterd en kreeg ik direct passend advies. Dat sprak veel vertrouwen uit, dus top! Ik had daarom ook een goed gevoel bij Constar. Vervolgens heb ik alles doorgegeven wat ik nodig had. Daar hebben ze vervolgens een passende offerte op gemaakt. Op de offerte kan je goed zien dat ze enorm voordelig zijn en als je de prijzen van hun vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om de mogelijkheden te bekijken op de website van Conrad.

Nadat mijn bestelling is bevestigd kwamen ze na 1,5 week al alles bezorgen. Dat was ook afgesproken. Ze houden zich aan hun woord. Persoonlijk ben ik daar ook van, dus top! Tijdens de bezorging zijn de chauffeurs goed op de hoogte. Zo beschikken ze over de nodige kennis van de producten die ze leveren. Het bedrijf heeft het dus uitstekend voor elkaar. Zo hebben ze een goede service, scherpe prijzen, ze leveren kwaliteit, een goede website en het personeel is goed geschoold, dus wat wil je nog meer? In mijn ogen is het daarom ook echt een aanrader om bij Betonblokken bij Constar te bestellen. Indien ik ooit nog beton nodig heb, ben ik zeker van plan om terug te komen. Is het niet voor een tussenwand, dan wel voor iets anders.

Bekijk de website voor meer informatie. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.